Eskişehirli Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı Bölge Şampiyonu Oldu
Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale’de düzenlenen Genç Kız Futsal Bölge Birinciliği’nde Eskişehir’i temsil eden Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı büyük bir başarıya imza attı. 13-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açıklanan bilgiye göre, takım bölge şampiyonluğunu kazandı.
Turnuvada gösterdikleri üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Eskişehir ekibi, rakiplerini geride bırakarak zorlu mücadeleler sonucunda şampiyonluk kürsüsüne çıkmayı başardı. Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı, bölge şampiyonu olarak büyük bir gurur yaşadı.
Eskişehir’in sporda adını başarıyla duyuran genç sporcular, elde ettikleri bu önemli başarıyla takım olarak bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Genç yeteneklerin bu başarısı, gelecek adına umut vaat ediyor.
More Stories
MSU açıklandı mı? MSU ne zaman açıklanacak?
ŞAKİR PAŞA AİLESİ 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLE! Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı, son bölümde neler oldu?
Hümeyra Koçer Köylü, çocuklarla dostluğu konuştu