Vali Aygöl Bilecik’te Deneyap Atölyesi’ni ziyaret etti

Vali Aygöl, Bilecik’teki Deneyap Atölyesi’ni Ziyaret Etti

BİLECİK (İGFA) – Vali Aygöl, Bilecik’te bulunan Deneyap Atölyesi’ni ziyaret ederek çocuklarla keyifli bir vakit geçirdi. Çocukların bilim ve teknolojiye olan ilgilerini görmekten memnuniyet duyan Aygöl, onlarla etkileşim içerisinde bulundu. Atölyede öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklere katılan minikler, eğlenceli ve öğretici deneyimler yaşadılar. Vali Aygöl de öğrencilerle birlikte oyunlar oynayarak onlara eşlik etti.

Ziyaretin sonunda Vali Aygöl, çocukların bilimsel ve yaratıcı düşünme becerilerinin erken yaşlardan desteklenmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı. “Bu tarz projeler, gençlerimizin yenilikçi düşünme kapasitelerini geliştiriyor. Bilim ve teknolojiye olan ilgileri, ülkemizin geleceği için büyük bir potansiyele sahip” dedi.

Related Posts

AKP’li isimden skandal ifadeler: ‘Sokak köpekleri’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in muhalifleri demokratik eylemlere davet etmesinin ardından AKP’li Mücahit Birinci sosyal medya hesabından muhaliflere hakaret etti.

Zeydan Karalar’dan büyükşehir binasına çağrı: Adana tutsak edilemez, Adanalı haksızlığa boyun eğmez

Zeydan Karalar’dan büyükşehir binasına çağrı: Adana tutsak edilemez, Adanalı haksızlığa boyun eğmez

Elon Musk’tan kriz çıkaracak anket: Hazırlıklara başladı

Amerikan Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi iş insanı Elon Musk, ABD Başkanı Donald Trump ile yollarını ayırdıktan sonra ülkede yeni bir parti kurulması fikrini yeniden gündeme getirdi.

Türkiye’nin mobilya devi resmen satıldı! Her evde mutlaka vardı! İşte yeni sahipleri

Türkiye’nin çok eski mobilya firmalarından Alfemo’nun satışı tamamlandı. Dev firma 64 mağazası ve yurt dışında bulunan 21 konsept noktasıyla birlikte artık Zeren Group Holding çatısı altında faaliyet gösterecek

AKP’li vekilin akrabasına ait kaçak yapılara yıkım kararı!

CHP’li İzmit Belediyesi, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun bir akrabasına ait olduğu iddia edilen tarım ve orman arazisindeki kaçak yapılar için yıkım kararı aldı. 203 bin TL’yi aşkın ceza kesilen yapılarla ilgili mahkeme süreci de başladı.

Bursa’da 100 bin dolar değerinde 22 sikke ele geçirildi

Bursa’da 100 bin dolara satılması planlanan 17 bronz ve 5 altın sikke ele geçirildi.