Türkiye’nin mobilya devi resmen satıldı! Her evde mutlaka vardı! İşte yeni sahipleri

Zeren Group Holding, Mobilya Devi Alfemo’yu Satın Aldı

Türkiye’nin köklü yatırım gruplarından Zeren Group Holding, büyüme stratejilerine yeni bir soluk getirmek amacıyla mobilya sektöründe faaliyet gösteren Alfemo markasını bünyesine kattı. 1997 yılından bu yana sektörde varlık gösteren ve yurt dışına ihracat yapan Alfemo, Zeren Group Holding’in güçlü çatısı altında daha da büyümeyi hedefliyor.

Satış İşlemi Tamamlandı

Modüler mobilya, döşemeli ürün grupları ve yatak üretimi alanlarında faaliyet gösteren Alfemo artık Zeren Group Holding şemsiyesi altında yoluna devam edecek. Rekabet Kurulu onayının ardından gerçekleşen satın alma işlemi resmiyet kazandı.

Zeren Group Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mustafa Yiğit Zeren, yaptığı açıklamada Alfemo’nun markalarına dahil olmanın stratejik bir hamle olduğunu belirtti. Zeren, “Yurt içinde ve yurt dışında büyük yatırımlara imza atan bir grup olarak, Alfemo’nun hem iç pazardaki hem de uluslararası alandaki başarısını daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.

100 Mağaza Hedefi

Zeren, satın almanın sadece markaya değil, tüm sektöre ivme kazandıracağını vurgularken, Türkiye genelinde 64, yurt dışında ise 21 mağazaya sahip olan Alfemo’nun yıl sonuna kadar mağaza sayısını 100’e çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. Şirket, yeni yatırımlarla birlikte çalışan sayısını artırmayı da planlıyor.

İzmir’de 200 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteren Alfemo, yılda 860 bin adet ürün üretebilen modern üretim tesisleri ve otomasyon sistemlerine sahip. Orta ve orta-üst segmente hitap eden ürün gamıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinen Alfemo, Zeren Group Holding’in desteğiyle global pazarda daha güçlü bir konuma ulaşmayı hedefliyor.

Related Posts

AKP’li vekilin akrabasına ait kaçak yapılara yıkım kararı!

CHP’li İzmit Belediyesi, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun bir akrabasına ait olduğu iddia edilen tarım ve orman arazisindeki kaçak yapılar için yıkım kararı aldı. 203 bin TL’yi aşkın ceza kesilen yapılarla ilgili mahkeme süreci de başladı.

Bursa’da 100 bin dolar değerinde 22 sikke ele geçirildi

Bursa’da 100 bin dolara satılması planlanan 17 bronz ve 5 altın sikke ele geçirildi.

Jeff Bezos’un 100 milyon dolarlık yatırımı uzayda kayboldu

Jeff Bezos’un 100 milyon dolarlık yatırımı uzayda kayboldu

Yandaş medyanın manşeti AKP’li Kadir Topbaş ve Melih Gökçek’i hatırlattı

Tunç Soyer’in gözaltına alındığı operasyonun Cemil Tugay’ın şikayetiyle başladığını öne sürdüler ama önceki şikâyetler gündeme bile alınmamıştı.

Kılıçdaroğlu’na ofis operasyonu: Mal sahibi ‘ihtiyaçtan’ satışa çıkardı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi görüşmelerini yürüttüğü ofis satışa çıkarıldı. Mülk sahibi tarafından ilana konulan villa, Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan ayrılmasının ardından hem parti kurmayları hem de kamuoyunun dikkatini çeken bir adresti. Şaibeli kurultay davası ve etkileri sürerken yaşananlar Kılıçdaroğlu’nu ‘bezdirme’ çabaları olarak nitelendiriliyor.

‘Yenidoğan çetesi’ davasına 3 tahliye! Tutuklu sayısı 16’ya düştü

İstanbul’da yenidoğan bebekleri anlaşmalı özel hastanelerin ilgili ünitelerine sevk ederek, haksız kazanç sağlayan ve kusurlu davranışlarda bulunarak ölümlerine neden oldukları iddiasıyla 59 kişinin yargılandığı davada 3 kişi tahliye edildi. Davada tutuklu sayısı 16’ya düştü.