Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

SON DAKİKA Ece Gürel’in ölümünde hipnoz iddiası! Canlı yayında anlattı: Ben cadıyım

Hayatını kaybeden Ece Gürel'in Belgrad Ormanı'na neden gidip, nasıl kaybolduğu gizemini koruyor. Ece Gürel'in ölümüne ilişkin yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Ece Gürel’in Ölümü Hakkındaki İddialar

İstanbul’da yaşayan peyzaj mimarı Ece Gürel, 2 Mart’ta Belgrad Ormanı’na gitti ve kayboldu. Aramalar sonucunda 4 gün sonra baygın halde bulundu. Maslak’taki hastanede tedavi gördü ancak kurtarılamadı. Ölümüyle ilgili sır perdesi aralanamıyor.

Ece Gürel’in Ölümünde Hipnoz İddiası

Birçok iddia ortaya atılan Gürel’in ölümü, “Neler Oluyor Hayatta” programında ele alındı. Programda büyü ve telkin konuları tartışıldı. Araştırmacı Mehmet Ali Bulut, büyünün haram olduğunu ancak gerçek olduğunu dile getirirken, Spiritüel Koç Sibel Uzun, meditasyonların tehlikelerinden bahsetti. İddialara göre, Gürel’in ölümünde hipnoz etkisi olabilir.

İki Uzman da Aynı Görüşte: Ece Gürel’in Vücudu Ele Geçirildi

Cadılık eğitimi ve spiritüel konuların ele alındığı programda, iki uzman Gürel’in vücudunun büyülenmiş olabileceğini belirtti. Ayrıca Gürel’in babasının “Kızım kurban edildi” iddiası da dikkat çekti.

“Ben Cadiyim”

“Cadılığın El Kitabı” yazarı Ufuk Elver, cadılığı inanç ve felsefe olarak tanımladı. Programda astral seyahat ve cadılık konuları da ele alındı. Eğitmen Hale Nur Özen’in gözaltına alınması ise dikkat çekti.

Ne Olmuştu?

Gürel, Belgrad Ormanı’nda kayboldu ve 4 gün sonra bulundu. Hastanede tedavi gördü ancak kurtarılamadı. Ölümüyle ilgili detaylar belirsizliğini koruyor.