Son dakika: Bursa’da eğitim uçağı pistten çıktı

Bursa Valiliği’nden Yenişehir Havaalanı’nda Eğitim Uçağı Kaza Haberi

Bursa Valiliği, Yenişehir Havaalanı’nda bugün saat 12:45’te özel bir uçuş okuluna ait eğitim uçağının pistten kalkış sırasında kaza yaptığını açıkladı.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Olayla ilgili detaylar en kısa sürede paylaşılacak. Haberimizi takip edin.

Related Posts

Özgür Özel’den İmamoğlu davasının Silivri’ye alınmasına tepki: Toplumun Çağlayan’ı basacağını düşünüyorsun, bu kadar korkuyorsan demek ki yanlış yapıyorsun!

Özgür Özel’den İmamoğlu davasının Silivri’ye alınmasına tepki: Toplumun Çağlayan’ı basacağını düşünüyorsun, bu kadar korkuyorsan demek ki yanlış yapıyorsun!

Cezaevlerindeki kişi sayısı 34 ilin nüfusunu geçti!

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün 2 Haziran 2025 tarihli verilerine göre, Türkiye’deki cezaevlerinde bulunan toplam tutuklu ve hükümlü sayısı 416 bin 927’ye yükseldi. Bu sayıyla cezaevlerindeki hükümlü ve tutuklu sayısı Türkiye’deki 34 ilinin nüfusunu geride bıraktı.

Adrese teslim ihalede milyonluk rant iddiası

Nevşehir’e bağlı Hacıbektaş Belediyesi, Zir – Savat ve Bala Mahallelerinde 870 hektar Alanda İlave ve Revizyon İmar Planı Yapımı için ihaleye çıktı. 3 milyon TL bedelle Ankara merkezli bir firmaya verildiği belirtilen revizyon imar planı ihalesini hedef alarak, ihalenin birilerine rant için adrese teslim yapıldığını öne sürdü.

Dünya Sağlık Örgütü’nden Türkiye’ye teşekkür

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Doğu Akdeniz Bölge Direktörü Hanan Balkhy, Suriye’ye sağlık alanındaki desteklerinden dolayı Türkiye’ye teşekkür etti. Balkhy, Türkiye ile daha fazla iş birliği yapmak istediklerini belirtti.

Trump’tan Los Angeles göstericilerine sert tepki: ‘ABD bayrağını yakanlar hapis cezasına çarptırılmalı’

ABD Başkanı Donald Trump, Los Angeles’taki şiddet olaylarına karışan göstericilere sert tepki göstererek, “Bunlar diğer ülkelerin bayraklarını gururla taşıyorlar ama Amerikan bayrağını taşımıyorlar, onu sadece yakıyorlar. Amerikan bayrağını yakanlar bir yıl hapis cezasına çarptırılmalı” ifadelerini kullandı. Los Angeles’a binlerce Ulusal Muhafız göndermemesi durumunda kentin yakılıp yıkılacağını söyleyen Trump, California Valisi Gavin Newsom’ın “beceriksiz” ve “yetersiz” olduğunu öne sürdü.

Nevşin Mengü: Şu organizasyona bile böyle gelebilen Kemal Bey, nasıl CHP Genel Başkanı olacak?

Nevşin Mengü: Şu organizasyona bile böyle gelebilen Kemal Bey, nasıl CHP Genel Başkanı olacak?