Sahte dövizle alışveriş yapan turist sınır dışı edildi

Marmaris’te Sahte Pound ile Ödeme Yapan İngiliz Turist Sınır Dışı Edildi

Marmaris ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir SPA salonuna giden İngiliz turist, 24 Nisan günü iddiaya göre sahte pound ile ödeme yaptı. Turistin işletmeden ayrılmasından kısa bir süre sonra dövizin sahte olduğunu fark eden işletmeci durumu hemen polise bildirdi.

Şikayet üzerine Marmaris Asayiş Şube Müdürlüğü ile Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

300 SAAT GÜVENLİK KAMERASI İZLENEREK ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Ekipler, yaklaşık 300 saatlik güvenlik kamerası kaydını inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti ve konakladığı oteli belirledi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla düzenlenen operasyonda şüphelinin kaldığı apart otel odasında arama yapıldı. Aramada 37 adet sahte 20 pound ele geçirilirken, İngiliz Turist J.A.C.’nin çeşitli iş yerlerinde bu sahte paraları kullandığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan İngiliz turist J.A.C., 25 Nisan’da adliyeye sevk edildi ve sınır dışı edildi.

Emniyet yetkilileri, başka mağdurların olabileceğini belirterek, şikayetleri değerlendireceklerini açıkladı. Herkesin bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıda bulundular.

Related Posts

İstanbul Valiliği saat verip uyardı: İstanbul’da fırtınaya dikkat!

İstanbul’da yarın öğle saatlerinden itibaren poyraz etkili olacak. Fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarla birlikte hava daha soğuk hissedilecek. Fırtınanın salı gece saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Sancaktepe’de korkutan anlar: Binanın balkonu çöktü

İstanbul Sancaktepe’de 5 katlı metruk binanın en üst katında bulunan dairenin balkonu çöktü. Binanın 3 yıldır boş olduğu öğrenildi.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: PKK’nın bir an önce silah bırakmasını bekliyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  “YPG ile yönetim arasında imzalanan anlaşmanın hayat geçmesini bekliyoruz. PKK’nın örgüt olarak yapılan çağrıya yanıt vermesini, silah bırakmasını bekliyoruz” dedi.

Deniz Yücel, İmamoğlu için gitar çalıp şarkı söyledi

CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, İzmir Bornova’da Abide-i Hürriyet meydanı açılışında gitar çalıp tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için ‘Yiğidim Aslanım’ şarkısını söyledi.

Mahmut Tanal’dan ‘Kanal İstanbul’ tepkisi: ‘Ranttır, yalandır, talandır!’

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Kanal İstanbul’a ilişkin, “Bugün ‘Ya Kanal Ya İstanbul’ diyerek karşı durduğumuz; ranttır, talandır, yalandır” dedi.

Silahla yaralanan 14 yaşındaki Elif hayatını kaybetti

Mardin’de ailesi tarafından silahla yaralanmış halde ambulansa teslim edilen 14 yaşındaki Elif Kanak hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir