Rusya’dan Ukrayna’ya 574 dronluk saldırı

Ukraynalı yetkililerden yapılan açıklamaya göre, Rusya 574 dron ve 40 füzelik saldırıyla son haftalardaki en büyük saldırısını gerçekleştirdi. Ülkenin güneydoğusundaki Transkarpatya bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda bir kişi yaşamını kaybederken, 15 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Saldırı, ABD Başkanı Donald Trump’ın öncülüğünü yaptığı diplomasi girişimlerinin ardından geldi. Rusya Devlet Başkanı ile Trump, 15 Ağustos’ta ABD’nin Alaska eyaletinde görüşerek Ukrayna’daki savaş dahil birçok konuyu ele almıştı.

ABD Başkanı 18 Ağustos’ta ise Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, NATO Genel Sekreteri, Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve birçok Avrupalı liderle Ukrayna’da barış anlaşmasına ulaşmak için bir araya gelmişti.

Related Posts

Dışişleri’nden Süleymaniye açıklaması: Vatandaşlarımız için tedbir alındı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Süleymaniye’deki çatışmalara dair açıklama yaptı.

Daniele Santarelli: “İspanya maçı kolay olmayacak”

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’na ilişkin konuştu.

Bağımsız Milletvekili Dikbayır: Ak Parti beni üç kere davet etti; muhalefetin oyunu iktidara taşımayı asla doğru bulmuyorum!

Bağımsız Milletvekili Dikbayır: Ak Parti beni üç kere davet etti; muhalefetin oyunu iktidara taşımayı asla doğru bulmuyorum!

Avustralya hastanelerinde gizli kamera skandalı: Stajyer cerrah serbest bırakıldı

Avustralya’daki hastanelerin tuvaletlerinde kadın doktorları gizlice videoya kaydeden genç doktor 32 bin dolar ödeyecek.

Yoshi Enomoto’nun oturma izni reddedildi

Sosyal medya fenomeni Yoshi Enomoto, 7 yıldır yaşadığı Türkiye’den oturma izni başvurusunun reddedilmesi nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını açıkladı.

Güney Kore, konut fiyatlarını düşürmek için başkent ve çevresinde yabancıların gayrimenkul alımına kısıtlama getirdi

Güney Kore, konut fiyatlarını düşürmek için başkent ve çevresinde yabancıların gayrimenkul alımına kısıtlama getirdi