Oyuncak tabanca ile ateş edip panik yaşattılar: Maskeli şüpheliler gözaltına alındı

Salı Pazarı’nda Maskeli Gençlerin Korku Dolu Anları!

Antalya’nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı civarında akşam saatlerinde yaşanan olayda, motosiklet üzerinde maske takan iki genç, seyir halindeyken yolda bulunan sürücüleri ve vatandaşları korku dolu anlara sürükledi.

Arkasında oturan diğer motosikletli ise cep telefonuyla olayı kaydederken, maskeli gençlerin ellerindeki silahları insanlara doğrultması büyük paniğe yol açtı.

4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Olayın hemen ardından vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Maskeli gençler S.K (18) ve G.A (18), ifadelerinde ellerindeki silahların aslında oyuncak olduğunu ve gerçek olmadığını belirtti.

Maskeli gençler ile olayı videoya çeken diğer şüpheliler Y.Y (19) ve M.Ç (17) ise halkı tehdit etmek suçundan adli işlem görmek üzere işleme konuldu.

Related Posts

Türkiye’ye zararı 3 milyar dolardan fazla

Adana Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhan Arıkan ve ekibi, Türkiye’ye yıllık 3 milyar dolar ekonomik zararı olan Akdeniz Meyve Sineği’ne karşı kimyasal içermeyen, bitki üzerinde herhangi bir birikim yapmayan tamamen biyolojik bir ilaç geliştirdi.

Yılmaz Özdil’den çarpıcı yorum: Söylenmeyen sakat bir şeyler var!

PKK’nın silah bırakma kararının perde arkasında neler olduğuna dair Yılmaz Özdil2den çarpıcı bir yorum geldi. Özdil, ortada bir güven probleminin olduğuna dikkat çekti. Özdil, PKK’nın yaptığı ‘Lozan’ ve ‘Soykırım’ vurgusu için söylenmeyen ‘sakat’ bir şeyler olduğunu belirtti.

Dünyanın en yoksul başkanı öldü

Mütevazı yaşam tarzı ve halkla iç içe duruşuyla dünya genelinde büyük takdir toplayan Uruguay’ın eski devlet başkanı Jose Mujica, 89 yaşında hayata veda etti.

Özgür Özel’den Silivri mitingine çağrı: Ne korkarız, ne susarız!

Özgür Özel’den Silivri mitingine çağrı: Ne korkarız, ne susarız!

Son dakika… Belçika’daki havalimanında bomba paniği! Tüm uçuşlar askıya alındı

Belçika’nın ikinci büyük havalimanında bomba paniği yaşanıyor. Ryan Air’e ait uçakta bomba olduğu ihbarı yapılması üzerine Charleroi Havalimanı’ndaki tüm uçuşlar askıya alındı.

Fransız oyuncu Gerard Depardieu’ye, cinsel saldırı suçundan 18 ay ertelenmiş hapis cezası

Fransız oyuncu Gerard Depardieu’ye, cinsel saldırı suçundan 18 ay ertelenmiş hapis cezası