Nihat Zeybekci’den asgari ücret açıklaması: AK Partililer olarak başınızı öne eğmeyin

AK Parti Kırşehir 8. Olağan Kongresi’nde Nihat Zeybekci Üretim ve Asgari Ücret Konularında Konuştu

AK Parti’nin Kırşehir 8. Olağan Kongresi, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, refahın artması için üretimin ve malın artması gerektiğine vurgu yaptı. “Refah nasıl artar biliyor musunuz? Üretimi ve malı artırarak artar. Çünkü üretimi, insanların satın alacağı ürünleri artırmadan ve üretim seferberliği yapmadan parayı artırırsanız sadece fiyatları artırırsınız. Bu da maalesef aciz siyasetin hastalığıdır” ifadelerini kullandı.

Zeybekci, asgari ücretin AK Parti iktidarları döneminde dolar bazında arttığını belirtti. “Şimdi yapılan hareketler sonuna kadar doğrudur. Yeterli midir? Yeterli değildir. Asgari ücret 2003’te 100 dolar iken bugün 660 dolara çıkmış. Yeterli mi? Yeterli değildir, el hak. Daha fazla olmalı. Daha çok olmalı, 1000 dolar, 1200 dolar olmalı. Ülke gelişsin, ülke kalkınsın. Onun için AK Partililer olarak başınızı hiç öne eğmeyin” şeklinde konuştu.

Nihat Zeybekci, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın ülkeye önemli hizmetler sunduğunu belirterek, “Şu otoyollara, hastanelere, okullara bir bakın Allah için. Kim yaptı bunları, AK Parti yaptı, Cumhur İttifakı yaptı. Onun için her zaman, Türkiye’nin 81 şehrinde her köyü, ilçesi, sokağında, her sanayi sitesinde, mahallesinde başı dik, anlı açık bir tek siyasi parti vardır, o da AK Parti’dir ve AK Partililerdir, Cumhur İttifakı’dır, MHP’liler, BBP’lilerdir. Biz yaptık arkadaşlar, bu memlekette bugün görmüş olduğunuz taş üstündeki taşların hemen hemen tamamını biz yaptık” dedi.

AK Parti’nin mevcut İl Başkanı Seher Ünsal, tek liste ile girdiği seçimde yeniden il başkanı seçildi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

İnce: Hep birlikte çalışabilirsek bunları yeneriz

Muharrem İnce, CHP’nin Saraçhane’deki mitingi öncesinde yaptığı açıklamada “Türkiye’de çocukların sorularını koruyamadılar. Ülkenin sınırlarını koruyamadılar. Gençlerin umutlarını koruyamadılar. Ülke perişan bir durumda. Hep birlikte çalışabilirsek, uğraşabilirsek bunları yeneriz” dedi.

Soykırım finansörü ABD’den İsrail’e 510 milyon dolarlık mühimmat

ABD Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de soykırım yapan terör devleti İsrail’e 510 milyon dolarlık mühimmat güdüm paketi ve ilgili destek ekipmanlarının satışı için onay verdi.

Erkan Baş’tan açıklama: TİP, NATO Kürecik Radar Üssü’ne yürüyecek

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, bugün NATO Kürecik Üssü’ne yürüyeceklerini duyurdu.

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.

Alanya’da 8 yıl cezası olan firari yakalandı

Alanya’da 8 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs ekipler tarafından yakalandı

Havalimanı’nda kuşku üzerine sırt çantası kontrol edilen 7 yaşındaki çocuk şoke etti

Afrika’daki havalimanında şoke eden olay: 6 yaşındaki çocuk uyuşturucu kuryesi olarak kullanıldı, 7 kişi tutuklandı