Narkotik Köpek ‘Naz’ Suçla Mücadelede Aktif

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesindeki narkotik dedektör köpeği “Naz”, suç ve suçlularla mücadele eden ekiplere hassas burunlarıyla yardımcı oluyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Gölbaşı Köpek Eğitim Merkezi’nde uzmanlar tarafından eğitilen dedektör köpekler, uyuşturucuyla mücadele, suçluların yakalanması ve suç delillerinin bulunmasında etkin rol oynuyor.

Arama bulma ve oyun oynama güdüsü gelişmiş köpekler arasından seçilen Belçika “Malinois” cinsi “Naz”, Erzincan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde göreve devam ediyor.

Uyuşturucu operasyonları ve yol kontrollerinde, ev, iş yeri ve araçlardaki aramalarda polislerin en büyük yardımcısı olan köpeklerden “Naza”, teşkilat bünyesinde kilolarca uyuşturucunun bulunmasını sağladı.

“Naz”ın günlük bakımı ile eğitimi, sorumlu olan personel tarafından titizlikle yapılıyor. – ERZİNCAN

Related Posts

Fatih Altaylı: ‘Erdoğan o masayı devirdiğinde Bakırhan’ın yüzünü görmek isterim’

Gazeteci Fatih Altaylı, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın CHP ve İmamoğlu’na yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

Robbie Williams’ın İstanbul pişmanlığı

İngiliz şarkıcı Robbie Williams, İstanbul’da ilk kez sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Gazzeli çocuklar açlıktan eriyor; aileler yemeğe ulaşamadan ölüyor

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşler Koordinasyon Ofisi’nin (OCHA) Filistin Ofisi X hesabından yaptığı açıklamada, “Gazze’deki aileler felaket düzeyinde bir açlıkla karşı karşıya” ifadesine yer verdi. Açıklamada, “Çocuklar açlıktan eriyor, bazıları …

Erdoğan üstüne gitti milli futbolcu Kaan Ayhan mahçup yanıtladı: Eve gidince konuşalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile milli futbolcu Kaan Ayhan arasında gülümseten bir diyalog yaşandı. Ayhan’a, “Kaan sende kaç çocuk var?” diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2” yanıtını alınca, “Ama durmak yok, yola devam. Değil mi?” ifadelerini kullandı.

MİT Başkanı İbrahim Kalın’dan kritik hamle! Siyasi partilerle görüşecek

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, TBMM’de grubu bulunan siyasi partileri “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin ziyaret edecek. Kalın’ın AK Parti, CHP, DEM Parti, MHP, İYİ Parti ve Yeni Yol Partisi’nin grup başkanları ve grup başkanvekilleriyle görüşmesi planlanıyor.

Kore Gazisi Zübeyir Köse Son Yolculuğuna Uğurlandı

93 yaşındaki Kore gazisi Zübeyir Köse, Merzifon’da askeri törenle defnedildi.