Müşterisini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici gözaltına alındı

İstanbul’da Tacizci Taksi Şoförü Yakalandı!

İstanbul’da aracına binen müşterilerini sarhoş ederek veya bayıltarak taciz eden ve görüntüleri gruplarda paylaşan 28 yaşındaki B.H. gözaltına alındı.

Polis ekipleri, bir taksi şoförünün kadın müşterileri sarhoş ederek veya ilaçla bayıltarak taciz ettiği ve çektiği görüntüleri taksicilerin bulunduğu mesajlaşma uygulamasındaki grupta paylaştığı yönündeki bilgiler üzerine harekete geçti. Görüntüleri inceleyen ekipler, plaka bilgilerinden şüphelinin B.N. olduğunu ve çalıştığı taksiden 4 ay önce ayrıldığını tespit etti.

Evinde gözaltına alınan B.N.’nin emniyetteki ifadesinde “görüntüsünü çektiği kadınla geçmişte tanıştığını, boşanma aşamasında olduğu eşini kıskandırmak amacıyla videoyu çekerek eşine gönderdiğini” söylediği öğrenildi. Şüphelinin ‘cinsel taciz’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamalarıyla yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

YTB, Gurbetçilerin Sorunlarına Çözüm Üretiyor

YTB Başkanı Turus, Avrupa’daki Türklerin sorunlarını çözmek ve Türkiye’ye girişlerini kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirtti.

Ayvalık’tan Zeytinli Türk Kahvesi

Ayvalık’ta yenilikçi zeytinli Türk kahvesi, hem lezzeti hem sağlığa faydasıyla dikkat çekiyor.

Erzincan’da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Erzincan’da Tofaş otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.

800 yıllık gelenek: Ağaç kesmeden odun üretiyorlar

Japonya’da doğayla uyum içinde geliştirilen ve tam 800 yıldır uygulanan ilginç bir ormancılık yöntemi yeniden gündemde: Daisugi. Bu sürdürülebilir teknik sayesinde ağaçlar kesilmeden odun elde edilebiliyor.

Daltonların üst düzey yöneticisiydi: Yurt dışında kanlı infaz!

Daltonlar çetesinin yöneticilerinden Caner Koçer’in İspanya’da silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldüğü öne sürüldü.

Keçiören’de 2. Taha Akgül Karakucak Güreşleri Şöleni Düzenlendi

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, karakucak güreşlerinin önemini vurgulayarak, Türk kültürünü yaşatmak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Bu yılki etkinlikte 2 bin 200’ün üzerinde güreşçi yarışıyor.