Miraç Kandili’nde Ayasofya’da Programa Yoğun İlgi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ayasofya’da Miraç Kandili Programı Düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde Miraç Kandili dolayısıyla özel bir program düzenledi.

Programa, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile Asayiş, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik Denetleme şube müdürlüklerinde görevli polisler ve vatandaşlar katıldı.

Akşam namazının ardından başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, ilahiler seslendirildi ve dualar edildi.

Program kapsamında, şehitler için Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından mevlit okutuldu.

Emniyet Müdürü Yıldız, kılınan yatsı namazının ardından cami çıkışında vatandaşların Miraç Kandili’ni kutladı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yıldız, şehitler için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan lokma tatlısı ve mevlit şekeri dağıttı.

Yıldız, ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen salep dağıtım noktasına geçerek, buradaki çalışanların da kandilini tebrik etti.

Öte yandan, Miraç Kandili dolayısıyla Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin minarelerine “La İlahe İllallah” yazılı mahya asıldı.

Related Posts

Darıca’da kayalıklardan düşen kişi kurtarıldı

Kocaeli Darıca’da kayalıklardan düşen bir kişi kurtarıldı.

Hapishane duvarında delik açtılar, gardiyanların ruhu duymadı: Film sahnesini aratmadı

New Orleans’ta on mahkum, tuvalet arkasını oyarak firar etti. Gardiyanlara mesaj bırakan mahkumların kaçışı saatler sonra fark edildi. Yedi hükümlü hâlâ firarda. Kaçanların içeriden yardım aldığı iddia ediliyor.

İran sert çıktı: ‘ABD barıştan bahsederken tehdit ediyor’

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Trump’ın hem barış çağrısı yapıp hem de tehditte bulunmasını tutarsız buldu. ABD’nin nükleer teklifini aldıklarını söyleyen Trump’a ise Tahran’dan “Bize teklif ulaşmadı” yanıtı geldi. İran, meşru haklarından vazgeçmeyeceğini açıkladı.

Gaziantep’te tartışma yaratan afiş: Kız çocuğuna başörtü, erkek çocuğuna takke!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın 2024’ü “Aile Yılı” ilan etmesinin ardından Gaziantep’te düzenlenen festival, tanıtım afişi ile tartışma başlattı. CHP’li vekil Hasan Öztürkmen, afişteki başörtülü ve takkeli çocuk figürlerinin dışlayıcı olduğunu belirterek etkinliği protesto etti. Yerel muhalefet, kamu kaynaklarının dini amaçlı kullanıldığını savunarak yöneticilere tepki gösterdi.

Acun’a 2 milyar liralık borçlanma hakkı

Medya patronu, sunucu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’e SPK’dan iyi haber geldi. TV8’in 2 milyar liralık borçlanma aracı ihracı başvurusu onaylandı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Asılsız ihbarlara büyük ceza geldi

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla “Adalet Bakanlığı ilgili bakan yardımcısı” ibaresi “Adalet Bakanlığı Müsteşarı” olarak değiştirildi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni asılsız yere meşgul edenlere il valileri tarafından 1.500 Türk Lirası, asılsız ihbarda bulunanlara ise olay yerine giden ekiplerce tutanakla tespit edilmesi halinde 15.000 Türk Lirası idari para cezası verilecek.