Malatya Valiliği o iddiaları yalanladı: “Barınma mağduriyeti yok”

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ziyareti Sırasındaki Algıyı Yalanladı

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti sırasında ortaya atılan bir iddiayla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Valilik, sosyal medya üzerinden yayılan ‘Evim yok, çadırda kalıyorum’ sözlerine ilişkin detaylı bir inceleme yaptı.

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, söz konusu vatandaşın aslında çadırda yaşamadığı ve evine sahip olduğu tespit edildi. 6 Şubat depreminin ardından Bindal Mahallesi’nde prefabrik bir evde eşi ve çocuklarıyla yaşayan A.K.’nin herhangi bir mağduriyet yaşamadığı ve eşinin ticari taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağladığı belirtildi.

Ayrıca, valilik yanlış bilgilendirme konusunda uyarıda bulunarak, vatandaşların doğru bilgilere ve resmi açıklamalara güvenmeleri gerektiğini vurguladı. Sosyal medyada yayılan yanıltıcı bilgilerin gereksiz endişelere yol açabileceğini ve kamuoyunun dikkatli olması gerektiğini belirtildi.

Malatya Valiliği Resmi Açıklamasına Ulaşmak İçin Tıklayın

Related Posts

Uzunköprü’de Ziyaretler ve Yol Çalışmaları

Çakmak Barajı Kooperatifi Başkanı Çelebi, Kaymakam Köken’i ziyaret etti. Uzunköprü’de yol yapım çalışmaları sürüyor.

Feti Yıldız’dan dikkat çeken cuma mesajı: MHP’den ‘miras’ hutbesine tepki mi?

Diyanet’in Cuma hutbesindeki ‘kız çocuklarının miras hakkı’ ile ilgili ifadeler sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Samsun’da uyuşturucuya gözaltı

Samsun’da jandarma uyuşturucu operasyonu yaptı. Operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan’dan sert tepki: ‘Ona ‘topuklu topaç’ diyeceğiz’

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ederek AKP’ye katılması, kentte büyük yankı uyandırdı. CHP, “Aydın iradesine sahip çıkıyor” adıyla Efeler’de kitlesel bir buluşma düzenledi. Etkinliğe CHP Genel Başkan Yardımcıları Murat Bakan ve Gülşah Deniz Atalar’ın yanı sıra bölge milletvekilleri, il yöneticileri, gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Güney Kore’de nükleer santral kararı: Yeniden çalıştırılacak

Güney Kore, iki arıza nedeniyle bakım için kapatılan Shin-Hanul 2 reaktörünü yeniden çalıştıracak.

Drita – FCSB Maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Avrupa Ligi)

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan bugün oynanacak 3. ön eleme turu mücadeleleriyle devam edecek. Kritik mücadelede Drita , FCSB’yi konuk edecek. Karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Peki Drita – FCSB maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?