Kaş Ülkü Ocakları’ndan 28 Yıl Sonra açık hava konseri

Kaş Ülkü Ocakları’ndan 28 Yıl Sonra Açık Hava Konseri

Kaş’ta gerçekleştirilen festival alanındaki açık hava halk konseri, İlyas Öztürk ve Ali Kınık’ın muhteşem performanslarıyla coşkulu anlara sahne oldu.

Konser öncesi, Yörük kültürünün yaşayan efsanesi, Kaş’ın mahalli sanatçısı Osman Kırca, sipsi ve curasıyla halkı eğlendirdi.

Ülkü Ocakları Kaş İlçe Başkanı Ayhan Yıldırım, 1998 yılından bu yana gerçekleştirilmeyen konser etkinliğini, değerli Kaş halkının katılımıyla bu yıl gerçekleştirdiklerini belirterek “Atamızın İzinde Türk Gençlik Şöleni” ile sizleri değerli sanatçılarımızla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Sırasıyla Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Oğuzhan Dinçer, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Karamık ve MHP MYK Üyesi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, selamlama ve teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi. İlyas Öztürk ve Ali Kınık, Kaşlı müzikseverlere sevilen şarkılarını seslendirirken, vatandaşlar da şarkılara eşlik ederek, konser alanında renkli görüntüler oluşturdu.

Kaş Ülkü Ocakları yararına düzenlenen kılıç açık artırmayı, Kirazoğullari Emlak Danışmanlık ve İnşaat Sahibi Yılmaz Kiraz kazandı.

Kılıç hediyesi, Kaş Ocak Başkanı Ayhan Yıldırım tarafından takdim edildi.

Related Posts

Yandaş medyanın manşeti AKP’li Kadir Topbaş ve Melih Gökçek’i hatırlattı

Tunç Soyer’in gözaltına alındığı operasyonun Cemil Tugay’ın şikayetiyle başladığını öne sürdüler ama önceki şikâyetler gündeme bile alınmamıştı.

Kılıçdaroğlu’na ofis operasyonu: Mal sahibi ‘ihtiyaçtan’ satışa çıkardı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi görüşmelerini yürüttüğü ofis satışa çıkarıldı. Mülk sahibi tarafından ilana konulan villa, Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan ayrılmasının ardından hem parti kurmayları hem de kamuoyunun dikkatini çeken bir adresti. Şaibeli kurultay davası ve etkileri sürerken yaşananlar Kılıçdaroğlu’nu ‘bezdirme’ çabaları olarak nitelendiriliyor.

‘Yenidoğan çetesi’ davasına 3 tahliye! Tutuklu sayısı 16’ya düştü

İstanbul’da yenidoğan bebekleri anlaşmalı özel hastanelerin ilgili ünitelerine sevk ederek, haksız kazanç sağlayan ve kusurlu davranışlarda bulunarak ölümlerine neden oldukları iddiasıyla 59 kişinin yargılandığı davada 3 kişi tahliye edildi. Davada tutuklu sayısı 16’ya düştü.

Hamas: Ateşkes teklifini değerlendiriyoruz

Hamas: Ateşkes teklifini değerlendiriyoruz

Gazze’de ateşkes için geri sayım! Hamas’tan da açıklama geldi

ABD Başkanı Donald Trump, kendi sosyal medya platformu Truth Social üzerinden yaptığı bir açıklamada ABD ve İsrail’in Gazze’de 60 günlük ateşkese ilişkin anlaşmaya vardığını duyurdu. Teklifin Katar ve Mısır tarafından Hamas’a iletileceğini söyleyen …

New York belediye başkanlığı ön seçimini Müslüman aday Mamdani resmen kazandı

New York belediye başkanlığı ön seçimini Müslüman aday Mamdani resmen kazandı