Kaplan Okulları’ndan müzik ve eğlence dolu anlamlı gece!

Kaplan Müzik Festivali, Sahnede Türkiye’nin Sevilen Sanatçıları İle Buluşuyor

BURSA (İGFA) – 5 Ocak 2025 tarihinde Bursa’da düzenlenecek olan özel etkinlik, Türkiye’nin önde gelen sanatçıları Sefo, Merve Özbey, Bilal Sonses ve DJ Muratt Mat’ı ağırlayacak. Geceyi ünlü radyo sunucusu Duygu Atakan yönetecek.

Gece boyunca sahne alacak sanatçılar, unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Eğlence dolu etkinlik, aynı zamanda şehit ve gazi çocukları ile depremzede ailelere destek olmak amacıyla düzenleniyor. Tüm gelirler bu hayati konularda yardıma ihtiyaç duyanlara bağışlanacak.

Kaplan Müzik Festivali, sadece müzik ve eğlenceden ibaret değil; aynı zamanda toplumsal dayanışma ve umut mesajları veren önemli bir sosyal sorumluluk projesidir. Bursa’nın kalbinde gerçekleşecek olan bu etkinlik, unutulmaz anların yaşanacağı, birlik ve beraberliği pekiştiren bir gece olacak. Tüm Bursalılar, bu muhteşem etkinliğe şahitlik etmek için heyecanla bekleniyor.

Related Posts

İkinci İstanbul görüşmesi; yoğun saldırıların gölgesinde Rusya ve Ukrayna heyetleri bugün bir araya geliyor

İkinci İstanbul görüşmesi; yoğun saldırıların gölgesinde Rusya ve Ukrayna heyetleri bugün bir araya geliyor

Deprem sonrası Myanmar’da ilan edilen ateşkes 30 Haziran’a kadar uzatıldı

Myanmar askeri yönetimi, 28 Mart’ta meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde yürütülen kalkınma ve yeniden inşa çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla ilan edilen geçici ateşkesi 30 Haziran’a kadar uzattı.

Ukrayna’dan Rusya’ya büyük İHA saldırısı!

Rusya’nın Murmansk, Ryazan, İrkutsk ve İvanovo bölgelerindeki askeri havaalanlarına Ukrayna tarafından insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı düzenlendiği bildirildi. VALİLERDEN AÇIKLAMALAR VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Murmansk Bölge Valisi Andrey Çibis …

Yılan ısırığı sonu oldu: Genç çoban kurtarılamadı

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde hayvan otlatırken yılan ısıran 32 yaşındaki çoban Rıdvan Yılmaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İmamoğlu’ndan 86 milyona mesaj: Huzurun ve barışın sözünü veriyoruz

Tutuklanan İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’ndan “Yurdumuzun her köşesinde 86 milyon insanımız için huzurun ve barışın sözünü veriyoruz” mesajı geldi.

CHP İstanbul İl Başkanı: Yeni düzenin adı ‘İftira at, kurtul’ düzeni

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik, “213 gündür Türkiye’ye kurmaya çalıştıkları yeni düzenin adı ‘İftira at, kurtul’ düzenidir” dedi.