Gümüşhane’de Kaygan Yolda Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Kar Yağışı Sonucu Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Yaralı Bulunmakta

Gümüşhane’de kar yağışı nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu kontrolden çıkan ve istinat duvarına çarparak duran bir yolcu otobüsünde, 5’i çocuk toplamda 14 kişi yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında yaşanan panik anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde saat 20.00 sularında gerçekleşti. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kayganlaşan yolda istinat duvarına çarparak durabildi. Kaza sonrasında camlar kırılırken, yaralanan 5’i çocuk toplam 14 kişi sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, tedavileri tamamlanan 14 yaralının kısa sürede taburcu olacağını belirtti.

Panik Anları Cep Telefonu Kamerasında Kaydedildi

Kaza sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklar arasında ağlayan çocuklar bulunmaktadır.

Related Posts

Ukrayna ile Rusya arasında bir esir asker takası daha

Ukrayna ile Rusya arasında bir esir asker takası daha yapıldı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rusya ile bir esir asker takası daha gerçekleştirdiklerini açıklarken Ukrayna’nın Donetsk, Luhansk …

İmamoğlu’nun annesi ve küçük oğlu da araştırıldı

MASAK’ın, İmamoğlu ailesi ile ilgili yeni bir raporu ortaya çıktı. Raporda bazı emlak alımları nedeniyle aklama suçları olduğu iddiası yer aldı ve ‘Müsadere’den söz edildi.

MHP’li Osmaniye Belediyesi’nde “acil” olmayan ihaleye jet yöntem!

MHP’li Osmaniye Belediyesi, aciliyeti bulunmayan büro malzemesi alımını “pazarlık usulüyle” yaptı. Sadece iki firmanın davet edildiği ihaleyi 2.5 milyon TL’ye bir güvenlik ve bilgisayar firması kazandı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı: İsrail’in İran’a yönelik saldırıları nükleer felakete sürüklüyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in İran’daki barışçıl nükleer tesislere saldırılarının yasa dışı olduğunu, uluslararası güvenliğe tehdit oluşturduğunu, dünyayı nükleer felakete sürüklediğini bildirdi.

Van İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı istifa etti

İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Cevdet Altındağ, ağır sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti.

“Bayramdan sonra” demişti, Bahçeli bugün de toplantıya katılmadı

Bayramdan sonra TBMM’de grup toplantısına katılacağını duyuran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün de grup toplantısı düzenlemedi.