Ferdi Tayfur için Uganda’da yas. ‘Yüreğim yanar yanar’ diye bağırarak ağladılar

Ferdi Tayfur Hayranları Ugandalı Çocuklar İçin Hayır Yemeği Düzenledi

Arabesk müziğin önde gelen ismi Ferdi Tayfur için hayranları, Uganda’da bir hayır yemeği etkinliği düzenledi.

Usta sanatçı Ferdi Tayfur’un hayranları, onun anısını yaşatmak için bir araya geldi ve yardımlaşma derneği aracılığıyla Uganda’da özel bir etkinlik düzenledi.

Yardımsever hayranlar, yemeğe katılan çocuklarla birlikte Ferdi Tayfur için dualar okudu ve onun için hatim indirdi. Bu duygusal anlara tanıklık eden çocuklar, sanatçının müziğiyle büyülendi.

Ayrıca, çocuklar etkinlikte “Hani en sevdiğini kaybettiğinde için yanar ya, ben de seni kaybettim ağlarım şimdi… Mekanın cennet olsun, seni unutmayacağız. Bir gün gitsen bile hatıran yeter, sevgin her yerde” ifadelerinin yer aldığı özel bir pankart açarak duygularını dile getirdiler.

Ferdi Tayfur’un ölümünden sonra düzenlenen bu etkinlik, sanatçının müziği ve insanlığıyla bıraktığı derin izleri bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Sevenleri, onun anısını daima yaşatacaklarını belirtti.

Related Posts

Ferdi Zeyrek’in sağlık durumuna ilişkin son açıklama geldi: ‘Her geçen saat daha iyi haber alıyoruz’

Elektrik akımına kapılan ve durumu ciddiyetini koruyan Ferdi Zeyrek’in sağlık durumu nasıl? Doktorları ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklama yapıyor.

Oş’taki Lenin Anıtı’nın yıkılması üzerine Kırgız milletvekili Masaliyev: Cehalet ve mankurtluk

Kırgız milletvekili Masaliyev, Oş’taki Lenin Anıtı’nın yıkılmasını ‘cehalet’ olarak nitelendirdi. Kırgızistan Parlamentosu milletvekili İshak Masaliyev, Sovyetler Birliği’nin kurucusu Vladimir Lenin’in Oş kentindeki anıtının yıkılmasını eleştirerek, bu eylemi “cehalet ve mankurtluk” olarak nitelendirdi.

Kurban Bayramı’nın acı bilançosu: Kazalarda çok sayıda ölü ve yaralı var

Kurban Bayramı’nın ilk gününde yurdun farklı bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda can kaybı yaşanırken yüzlerce kişi de yaralandı.

Erdoğan’dan bayram mesajı: ‘Bataklık, yolsuz, vizyonsuz, beceriksiz’

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin teşkilatlarına gönderdiği bayram mesajında CHP’ye yönelik sert ifadeler kullandı. Erdoğan, özellikle CHP’li belediyeleri hedef aldığı açıklamasında, muhalefeti yönetim becerisi ve etik konularında ağır şekilde eleştirdi.

Ünlü makarna markası raflardan toplatılıyor: Tüketmeyin

Avrupa Birliği, Barilla’nın tam buğday makarnasındaki yüksek kurşun seviyesi nedeniyle tüketicilere uyarıda bulundu. Almanya’da geri çağırma başlatıldı, yetkililer riskin kaynağını araştırıyor.

Erzurumlu doktordan nişanlısına kurbanlık koç hediyesi

Erzurum’da görev yapan bir doktor, Kurban Bayramı öncesinde nişanlısına kurbanlık koç hediye etti.