Eşini öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet alan sanığa, üst mahkemede beraat

Alper Yağlıoğlu’nun Eşi Gamze Yağlıoğlu’nun Ölümüne İlişkin Davada Beraat Kararı Çıktı

Antalya’nın Alanya ilçesinde 4 yıl önce oturduğu 6’ncı kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Gamze Yağlıoğlu’nun davasında, ceza alan eşi Alper Yağlıoğlu’nun temyiz dosyasına bakan bölge adliye mahkemesi, sanığın beraatine ve tahliyesine karar verdi. Gamze’nin annesi Neşe Kıraç, kararı beklenmedik bir şekilde karşıladıklarını ifade etti.

Alanya’da yaşanan olayda Gamze Yağlıoğlu’nun 6’ncı kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetmesi sonucu eşi Alper Yağlıoğlu tutuklanmış ve ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak mahkeme, fiziki ve bilimsel deliller ışığında sanığın beraatine karar verdi. Alper Yağlıoğlu, eşinin intihar ettiğini öne sürerek mahkemeye savunma yaptı.

Neşe Kıraç, kızının intihar etmesi için hiçbir sebep olmadığını belirterek, mahkeme kararını kabul etmeyip adalet mücadelesine devam edeceklerini ifade etti. Avukatları ise karara itiraz edeceklerini ve adaletin eninde sonunda sağlanacağına inandıklarını vurguladı.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayrak çağrısı Bağcılar’da karşılık buldu

Terörsüz Türkiye sürecinde kritik bir dönüm noktası yaşanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılışında önemli mesajlar verdi. Terör örgütünün kendini …

Çeşme’de korkutan yat yangını! Küle döndü

Çeşme’nin Dalyan Mahallesi’ndeki bir marinada bağlı bulunan motoryatta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Motoryat kullanılamaz hale geldi.

Hapiste ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein’ın İsrail için çalıştığı iddia edildi

Hapiste ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein’ın İsrail için çalıştığı iddia edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Irak ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı

300 yıllık kayıp hazine bulundu: Altın çağın en büyük serveti

Hazine taşıyan ve 1721’de korsanlar tarafından batırılan tarihi gemi, Madagaskar açıklarında bulundu.

Görevden uzaklaştırılan Tutdere’den ilk açıklama!

Görevinden uzaklaştırılan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sosyal medya medya hesabından “Asla şaşmayacağız!” ifadelerini kullandı.