Esenyurt’ta sıkıştırdıkları aracı taradılar

Esenyurt’ta Cip Saldırıya Uğradı

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hareket halindeki cipin önünü iki araçla kesen saldırganlar, cipi çapraz ateşe tuttu. Saldırı sonrası cipin sürücüsü yaralanmazken polis, kaçan şüphelileri yakalamak için inceleme başlattı.

Saat 01.30 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 2051. Sokak’ta sürücüsünün ismi öğrenilemeyen cip, sokakta ilerlediği sırada farklı yönlerden gelen iki araç ile önü kesilerek çapraz ateşe tutuldu. Bu sırada kurşunlardan kaçmaya çalışan cipin sürücüsü park halindeki 3 araca çarparken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

SALDIRGANLAR KAÇTI

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü saldırıyı şans eseri yara almadan atlatırken, yapılan incelemede olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Cipin sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, saldırganların kimliğinin belirlenip yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Related Posts

AKP’li isimden skandal ifadeler: ‘Sokak köpekleri’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in muhalifleri demokratik eylemlere davet etmesinin ardından AKP’li Mücahit Birinci sosyal medya hesabından muhaliflere hakaret etti.

Zeydan Karalar’dan büyükşehir binasına çağrı: Adana tutsak edilemez, Adanalı haksızlığa boyun eğmez

Zeydan Karalar’dan büyükşehir binasına çağrı: Adana tutsak edilemez, Adanalı haksızlığa boyun eğmez

Elon Musk’tan kriz çıkaracak anket: Hazırlıklara başladı

Amerikan Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi iş insanı Elon Musk, ABD Başkanı Donald Trump ile yollarını ayırdıktan sonra ülkede yeni bir parti kurulması fikrini yeniden gündeme getirdi.

Türkiye’nin mobilya devi resmen satıldı! Her evde mutlaka vardı! İşte yeni sahipleri

Türkiye’nin çok eski mobilya firmalarından Alfemo’nun satışı tamamlandı. Dev firma 64 mağazası ve yurt dışında bulunan 21 konsept noktasıyla birlikte artık Zeren Group Holding çatısı altında faaliyet gösterecek

AKP’li vekilin akrabasına ait kaçak yapılara yıkım kararı!

CHP’li İzmit Belediyesi, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun bir akrabasına ait olduğu iddia edilen tarım ve orman arazisindeki kaçak yapılar için yıkım kararı aldı. 203 bin TL’yi aşkın ceza kesilen yapılarla ilgili mahkeme süreci de başladı.

Bursa’da 100 bin dolar değerinde 22 sikke ele geçirildi

Bursa’da 100 bin dolara satılması planlanan 17 bronz ve 5 altın sikke ele geçirildi.