Çin’den bir vatandaşının “casusluk” şüphesiyle Filipinler’de gözaltına alınmasına tepki

Çin, Filipinler’in Casusluk İddiasına Tepki Gösterdi

Çin, Filipinler’in Çin vatandaşını “casusluk” suçlamasıyla gözaltına almasına karşı çıktı. Manila Büyükelçiliği, vatandaşlarının haklarının korunmasını talep etti ve suçlamaları temelsiz olarak nitelendirdi.

Çin, bu olayın temelsiz ve iftira niteliğinde olduğunu belirtti ve ilişkilerin gerçeklere dayandırılması gerektiğini vurguladı. Çin vatandaşının askeri tesislerde casusluk ekipmanıyla yakalandığı iddialarını reddetti.

Yazar Hakan Kırkoğlu’dan ‘Kısmet ve Niyet’ Hakkında Bilgilendirme

Related Posts

Dilek İmamoğlu’ndan ‘Anneler Günü’ mesajı: ‘Biz anneler normalleşmeyeceğiz’

Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Tüm gençler serbest bırakılana, sevdiklerimiz aramıza dönene kadar özellikle biz anneler normalleşmeyeceğiz, normalleşemeyiz” ifadelerini kullandı.

Pervin Buldan: Bir iki gün içinde PKK kongresinin kararlarını bekliyoruz

DEM Parti milletvekili ve İmralı Heyeti üyesi terör örgütü PKK’nın kongre kararlarının bir-iki gün içinde açıklanmasını beklediklerini söyledi.

‘Bütün bilgilerimiz ABD konsolosunun elinde!’

ABD Ankara Konsolosluğu’nun resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım büyük tepki topladı.

New York borsası düşüşle kapandı

New York borsası düşüşle kapandı

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.

130 kişinin öldüğü Çuhadar Sitesi davasında 1 hapis, 1 beraat

Kahramanmaraş’ta 130 kişinin hayatını kaybettiği Çuhadar Sitesi’nin 6 Şubat’taki ilk depremde yıkılması ile ilgili Sıtkı Okumuş (57) 15 yıl 6 ay 24 gün hapis cezasına çarptırıldı, Fatih Karakale (67) beraat etti, firari Enes Köksalmış’ın (58) dosyası ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir