CHP lideri Özel’den AKP’li Tayyar’a çok sert ‘İmamoğlu’ yanıtı: ‘Tayyip Bey uyuyamadığı için Şamil Bey de uyuyamıyor’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, SÖZCÜ TV’de Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, SÖZCÜ TV’de gazeteciler İpek Özbey, Özlem Gürses, Serap Belovacıklı ve Senem Toluay Ilgaz’ın sorularını yanıtladı.

Özel, AKP’li Şamil Tayyar’ın “Özgür Özel Silivri’de Ekrem İmamoğlu’yla 10 gün görüşmese süreçle ilgili sağlıklı bir başlangıç olabilir” sözlerine de yanıt verdi.

“Bu İkisi Birbirine Düşmezse AKP Düşecek”

Özel, şu ifadeleri kullandı:

“Hadsizlik ama bunların da işi bu. Ekrem Başkan’la biz haftada bir görüşürüz. Kardeşime gider gibi gidiyorum. Hem siyaset konuşuyoruz hem de ben bilirim ki içerde ben olsam aksatmadan gelir. Bildikleri bir şey var. Bu ikisi birbirine düşmezse AKP iktidardan düşecek. Her yolu deniyorlar bu da onlardan birisi.

Şamil Tayyar’ın ta oradan bana siyasi operasyon çekecek de Ekrem Bey birbirimize düşürecek de falan. Bunun üzerinden nifak tohumu olacak. Bizim aramızda bir kardeşlik hukuku var. Biz Atatürk’ün partisini iktidar yapmak için her şeyi göze aldık. Ekrem Bey hapiste onu göze aldı. Yarın ben hapse girebilirim. Herhangi birimize her şeyi yaparlar.

“Şamil Bey Uyuyamıyor”

“Biz bu partinin 100 yıl önce kuranların bu memleketi kurtardığı cesarette olmazsak ve biz aramızdaki yoldaşlık hukukunu zedeleyecek bir şey yaparsak Şamil Tayyar rahat uyur” diyen Özel, şöyle devam etti:

“Biz kol kola oldukça bu ülke için her şeyi göze aldıkça Tayyip Bey uyuyamadığı için Şamil Bey de uyuyamıyor. Şamil Bey geldiği yere Erdoğan’ın listeye koymasıyla geldi. ben geldiğim yere Atatürk’ün partisinin genel başkanlığına bir partide liderin seçimli yarışla genel başkanının değişmesiyle geldim. Ekrem Başkan da vardı, onun emeğine hiçe sayarsak ayıp olur ama 81 ilin sahiplenmesiyle geldik.

Olağanüstü kurultayda geçerli oyların hepsinin alındığı anahtar listemizin hiç delinmediği İsmet Paşa’dan beri ilk seçim olmuşsa bu partinin bu sürece duyduğu güvendendir. Şamil Tayyar’ın hazımsızlığı da bundandır.”

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayrak çağrısı Bağcılar’da karşılık buldu

Terörsüz Türkiye sürecinde kritik bir dönüm noktası yaşanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılışında önemli mesajlar verdi. Terör örgütünün kendini …

Çeşme’de korkutan yat yangını! Küle döndü

Çeşme’nin Dalyan Mahallesi’ndeki bir marinada bağlı bulunan motoryatta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Motoryat kullanılamaz hale geldi.

Hapiste ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein’ın İsrail için çalıştığı iddia edildi

Hapiste ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein’ın İsrail için çalıştığı iddia edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Irak ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı

300 yıllık kayıp hazine bulundu: Altın çağın en büyük serveti

Hazine taşıyan ve 1721’de korsanlar tarafından batırılan tarihi gemi, Madagaskar açıklarında bulundu.

Görevden uzaklaştırılan Tutdere’den ilk açıklama!

Görevinden uzaklaştırılan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sosyal medya medya hesabından “Asla şaşmayacağız!” ifadelerini kullandı.