Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacak: KPSS-2025/3 tercihleri ne zaman bitecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Personel Alımı Tercih Süreci Başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yeni personel alımı için tercih sürecini başlattı. Bakanlık, bünyesinde istihdam etmek üzere toplam 527 kişi alacak. İşte, KPSS-2025/3 tercihleri ile ilgili detaylar…

Tercih işlemleri, KPSS-2025/3 Tercih Kılavuzu kurallarına uygun olarak ÖSYM’nin resmi web sitesi olan https://ais.osym.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek. Tercih işlemleri bireysel olarak T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile yapılacak.

Yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 puanı ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacak.

KPSS Tercihleri Ne Zaman Bitecek?

Adaylar tercihlerini, 9-15 Ocak 2025 tarihleri arasında yapabilecekler. Tercih işlemleri 9 Ocak 2025 tarihinde saat 14.30’da başladı ve 15 Ocak 2025 tarihinde saat 23.59’da sona erecek.

KPSS-2025/3 Tercih Kılavuzu için tıklayın

Related Posts

MİT Başkanı Kalın Irak’ta: Gündem terörsüz Türkiye ve teröre karşı atılacak ortak adımlar

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın’ın diplomatik temaslarda bulunmak üzere dün Irak’ın başkenti Bağdat’a gittiği bildirildi.

İşgalci İsrail askerlerinin Batı Şeria’da yaraladığı 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria’da 6 Temmuz’da yaraladığı Filistinli çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.

İfadesi sona erdi… Özgür Çelik’ten ilk açıklama: ‘Tutuklu şahsın ifadeleri çelişkili’

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde 20.50’de ifade vermeye başladı. Çelik’in ifade işlemleri 23.15’te sona erdi. Çelik yaptığı açıklamada “Öncelikle şunu belirtmek isterim: Tutuklu bulunan şahsın iddiaları oldukça çelişkili. Bu iddiaları ve verdiğimiz ifadeyi kamuoyuyla paylaşacağız o iddiaları ve ifademizi” dedi.

Pervin Buldan, İmralı Heyeti-Bakan Tunç görüşmesinin neden ertelendiğini açıkladı

DEM Parti İmralı Heyeti’nin, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile yapacağı görüşme ertelendi. Gerekçe “program yoğunluğu” olarak belirtildi. Son olarak, DEM Parti

33 yıldır ilk kez oluyor, vakalar zirvede: Aşıyı reddettiler, kızamık hortladı

ABD, kızamık salgınında son 33 yılın en yüksek vaka sayısıyla karşı karşıya. Cuma günü itibarıyla ülke genelinde yaklaşık 1300 doğrulanmış vaka kaydedildi. Uzmanlar, kızamık vakalarının bu seviyelere en son yıllar önce ulaştığını söyleyerek alarm durumuna geçti.

Ünlü markanın oyuncağında güvenlik alarmı! Bakanlık piyasadan toplatıyor

Ticaret Bakanlığı’nın Güvensiz Ürün Bilgi Sistemine yeni bir ürün eklendi. Yayımlanan yeni listede çocuk sağlını tehdit eden bir oyuncak bebek yer aldı.