Çaycuma’da Yaya Kazası: Hafif Yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde Yaya Otomobil Kazası

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, kontrolsüz bir şekilde yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya otomobil çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Olay, Çay Mahallesi Nihat Kantarcı Caddesi üzerinde saat 10.50 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, ismi henüz öğrenilemeyen sürücü tarafından Nadır istikametine seyreden 67 AEM 803 plakalı otomobil, Cemalettin G. isimli yayaya çarptı. Yaya, çarpmanın etkisiyle hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı olan Cemalettin G. sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. – ZONGULDAK

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Bu nadir görülen kanser belirtisi sadece banyoda ortaya çıkıyor

Uzmanlar, safra yolu kanserinin (kolanjiyokarsinom) sessiz ilerleyip çoğu kez geç evrede teşhis edildiğine dikkat çekiyor. İlk uyarı işaretleri sıklıkla tuvalette ortaya çıkıyor; ancak sindirim veya idrar yolu problemleriyle karıştırılabildiği için gözden kaçabiliyor.

Uzmanı uyardı: Şişkinlik ve hazımsızlık, ciddi hastalıkların ilk sinyalleri olabilir!

Uzmanı uyardı: Şişkinlik ve hazımsızlık, ciddi hastalıkların ilk sinyalleri olabilir!

Sağ üst karın ağrısını asla hafife almayın

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Veysel Ersan, karnın sağ üst tarafındaki ağrının ciddiye alınması gerektiğini, sürekli hazımsızlık, şişkinlik ya da sarılık gibi belirtilerin ciddi karaciğer veya safra kesesi hastalıklarının ilk sinyalleri olabileceğini belitti.

Ankilozan Spondilit Farkındalığı İçin Yürüdüler!

Ankilozan spondilit en çok bel fıtığıyla karışıyor. Romatologlar ve hastalar ankilozan spondilit hastalığına dikkat çekmek için yürüdü

Havalar ısınıyor, sahte güneş kremlerine dikkat!

“Ürün takip sisteminde kayıtlı olup olmadığı sorgulanmalıdır”

Kadınları daha çok etkiliyor, belirtiler göz ardı edilmemeli!

300 milyondan fazla kişiyi etkileyen astım, neden kadınlarda daha sık görülüyor? Genetik yatkınlıktan alerjik bünyeye kadar birçok detayı Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Didem Özkan anlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir