BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen ‘Caz Pazarı’ konserleri, caz müziğin keyifli tınılarını sanatseverlerle buluşturuyor.
Projenin son konuğu, ünlü sanatçılar Dilek Türkan ve Tuluğ Tırpan oldu. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki konsere, Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. Gecede Âşık Veysel ve Âşık Mahzuni Şerif’in eserlerini seslendiren Dilek Türkan, orkestrayla birlikte sergilediği performansla konser sonunda büyük alkış aldı.
More Stories
Hatim duası nasıl yapılır? Kadir Gecesi’nde Kuran-ı Kerim’i hatmettikten sonra nasıl dua edilir? Diyanet Hatim Duası Arapça okunuşu ve Türkçe meali
Vali Makas, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde Özel Öğrencileri Ağırladı
Amasya okullar tatil mi SON DAKİKA? 19 Mart Çarşamba Amasya okul yok mu (Amasya Valiliği Açıklaması)!