Bu da oldu: ‘Öfke odası’nda vurmak serbest

Yenişehir İlçesinde “Öfke Odası” Hizmete Girdi

Mersin’in Yenişehir ilçesinde yaşayan girişimci Şeyhmus Mert Sezgin ve Yiğit Katkay, stres atmak isteyenler için özel bir hizmet sunuyor. “Öfke odası” adı verilen bu mekanda ziyaretçiler, koruyucu kıyafetler giyerek streslerini atabilecekleri bir ortam buluyorlar.

Ziyaretçiler, beyzbol sopası, demir çubuk ve çekiç gibi aletlerle odadaki elektronik eşyaları ve camları kırabiliyorlar. Bu sayede streslerini atmanın yanı sıra farklı bir deneyim yaşama şansı elde ediyorlar. İşletme sahipleri, ziyaretçilerin odadan çıkarken hayal kırıklıklarını, öfkelerini ve streslerini geride bıraktığını belirtiyor.

İlgi Çeken Bir Deneyim

Şeyhmus Mert Sezgin, odanın her geçen gün daha da ilgi gördüğünü ifade ederek, “Buraya eğlenmek, stres atmak ya da sadece merak ettikleri için gelen kişiler oluyor. Koruyucu kıyafetlerini giyen ziyaretçiler, seçtikleri sopalarla odadaki malzemeleri kırabiliyorlar.” açıklamasında bulundu.

Öfkeyi güvenli bir şekilde dışa vurmayı hedefleyen işletme sahipleri, bu sayede insanların çevrelerine zarar vermeden streslerini atabileceğini belirtiyorlar. Sezgin, “Dışarıda öfkelenen insanlar çevrelerine zarar verebiliyor. Buraya gelen ziyaretçiler ise daha az maliyetle streslerini atma şansı buluyorlar.” dedi.

Stresi Atmak İsteyenlere Unutulmaz Bir Deneyim

Sezgin’in belirttiği gibi, eski sevgililerini unutamayanlar ya da stres yaşayanlar için öfke odası eşsiz bir deneyim sunuyor. Ziyaretçiler, içlerinde biriktirdikleri öfkeyi kırarak dışa vurabiliyorlar. Şeyhmus Mert Sezgin, “Gelin burada kırabileceğiniz telefonlar, televizyonlar, araba camları var. İstediğiniz gibi kırabilirsiniz. Bu odada vurup kırmak ve yıkmak serbest.” şeklinde konuştu.

Ziyaretçilerden Yağız Sincer, öfke odasının kendisine büyük bir rahatlama sağladığını ifade ederek, “Gerçekten çok keyif aldım. Kırarak stresimi attım ve sinirim geçti. İş yerinde ya da özel hayatında stres yaşayan herkese tavsiye ederim.” dedi.

Mehmet Can ise arkadaşlarıyla öfke odasında keyifli vakit geçirdiklerini belirterek, “Keyifli ve yorucuydu. Kalp kırılmasın, camlar kırılsın, bir şey olmaz.” şeklinde konuştu.

Odatv.com

Related Posts

Fenerbahçe açıkladı: Melih Mahmutoğlu ile 1 yıl daha!

Fenerbahçe Beko’nun kaptanı Melih Mahmutoğlu’nun kontratı uzatıldı.

Elazığspor’un Yeni Transferi Enes Soy Takıma Katıldı

Elazığspor, Serik Belediyespor’dan transferi Enes Soy’un kamp çalışmalarına başladığını duyurdu. Tecrübeli oyuncu, takım arkadaşlarıyla tanıştı ve antrenmanlarda yer aldı.

Los Angeles’ta Patlama: 3 Polis Hayatını Kaybetti

ABD’nin Los Angeles kentindeki polis eğitim merkezinde meydana gelen patlamada 3 polis memuru hayatını kaybetti.

Baltalimanı önlerinde panik: Bir anda su almaya başladı

Sarıyer Baltalimanı önlerinde su alan ve içinde beş kişinin bulunduğu tekne kurtarıldı.

Megakentte göçmen kaçakçılığı operasyonları

İstanbul’da 117 yabancı uyruklunun yakalandığı operasyonlarda, göçmen kaçakçılığı yaptıkları ve sahte belge hazırladıkları gerekçesiyle yakalanan 10 zanlı tutuklandı.

Suriye Cumhurbaşkanı Şara’dan ateşkes sonrası ilk açıklama: Türkiye’nin rolünü göz ardı edemeyiz

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Süveyda’daki çatışmaların ardından sağlanan ateşkes sonrasında ilk kez konuştu. Açıklamasında Türkiye’nin bölgesel istikrarı sağlama çabalarına dikkat çeken Şara, “Bu aşamada etkin destek sağlayan Arap ülkeleriyle birlikte, gerilimi azaltmayı hedefleyen bölgesel girişimlerde Türkiye’nin rolünü göz ardı edemeyiz” ifadelerini kullandı. Devletin tüm azınlıkları koruma taahhüdünü yineleyen Şara, Dürzi ve Bedevi halkına birlik çağrısı yaptı.