BŞEÜ’de İç Mimarlık Proje Sunumları

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrencilerinden Yaratıcı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Projeleri

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, yaratıcı projelerini jüri üyelerine başarılı bir şekilde sundu.

Üniversitenin rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre, fakültenin fuaye alanında, 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri, derslerde edindikleri teorik bilgileri kullanarak iç ve dış mekan tasarımlarına odaklanan üç boyutlu görseller, maketler ve planlar ile projelerini sergilediler. Bu projeler, öğrencilere akademik ve profesyonel anlamda değerli bir deneyim yaşattı.

Ayrıca açıklamada, jüri üyelerinin, projeleri işlevsellik, estetik, sürdürülebilirlik ve kullanıcı deneyimi açısından detaylı bir şekilde inceledikleri ve öğrencilere geri bildirimlerde bulundukları belirtildi.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayrak çağrısı Bağcılar’da karşılık buldu

Terörsüz Türkiye sürecinde kritik bir dönüm noktası yaşanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılışında önemli mesajlar verdi. Terör örgütünün kendini …

Çeşme’de korkutan yat yangını! Küle döndü

Çeşme’nin Dalyan Mahallesi’ndeki bir marinada bağlı bulunan motoryatta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Motoryat kullanılamaz hale geldi.

Hapiste ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein’ın İsrail için çalıştığı iddia edildi

Hapiste ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein’ın İsrail için çalıştığı iddia edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye ile Irak ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı

300 yıllık kayıp hazine bulundu: Altın çağın en büyük serveti

Hazine taşıyan ve 1721’de korsanlar tarafından batırılan tarihi gemi, Madagaskar açıklarında bulundu.

Görevden uzaklaştırılan Tutdere’den ilk açıklama!

Görevinden uzaklaştırılan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sosyal medya medya hesabından “Asla şaşmayacağız!” ifadelerini kullandı.