Ankara’da kadın cinayeti: Şüpheli de öldü

Ankara’da Psikolojik Rahatsızlık Sonucu Cinayet İşlendi

Ankara’daki korkunç olay, son akşam Sincan ilçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Yücel Demirkoparan ve iddia ettiği gibi kendisini aldattığını düşündüğü eşi Meryem Demirkoparan arasında psikolojik rahatsızlıkla başlayan bir tartışma büyüyerek bir cinayete dönüştü.

Tartışma sırasında Yücel Demirkoparan, mutfağa gidip bir bıçak alarak eşini yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan Meryem Demirkoparan’a yardım etmeden aynı bıçakla kendi boğazını kesti.

Olayın duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen adrese sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Maalesef, Yücel Demirkoparan hayatta kalırken, Meryem Demirkoparan sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Yücel Demirkoparan’ın cenazesi bugün öğle vakti Sincan Çimşit Mezarlığı’nda toprağa verilirken, Meryem Demirkoparan’ın cenazesi memleketi Sivas’a götürülmek üzere defnedilmek üzere yola çıkarıldı.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Darıca’da kayalıklardan düşen kişi kurtarıldı

Kocaeli Darıca’da kayalıklardan düşen bir kişi kurtarıldı.

Hapishane duvarında delik açtılar, gardiyanların ruhu duymadı: Film sahnesini aratmadı

New Orleans’ta on mahkum, tuvalet arkasını oyarak firar etti. Gardiyanlara mesaj bırakan mahkumların kaçışı saatler sonra fark edildi. Yedi hükümlü hâlâ firarda. Kaçanların içeriden yardım aldığı iddia ediliyor.

İran sert çıktı: ‘ABD barıştan bahsederken tehdit ediyor’

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Trump’ın hem barış çağrısı yapıp hem de tehditte bulunmasını tutarsız buldu. ABD’nin nükleer teklifini aldıklarını söyleyen Trump’a ise Tahran’dan “Bize teklif ulaşmadı” yanıtı geldi. İran, meşru haklarından vazgeçmeyeceğini açıkladı.

Gaziantep’te tartışma yaratan afiş: Kız çocuğuna başörtü, erkek çocuğuna takke!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın 2024’ü “Aile Yılı” ilan etmesinin ardından Gaziantep’te düzenlenen festival, tanıtım afişi ile tartışma başlattı. CHP’li vekil Hasan Öztürkmen, afişteki başörtülü ve takkeli çocuk figürlerinin dışlayıcı olduğunu belirterek etkinliği protesto etti. Yerel muhalefet, kamu kaynaklarının dini amaçlı kullanıldığını savunarak yöneticilere tepki gösterdi.

Acun’a 2 milyar liralık borçlanma hakkı

Medya patronu, sunucu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’e SPK’dan iyi haber geldi. TV8’in 2 milyar liralık borçlanma aracı ihracı başvurusu onaylandı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Asılsız ihbarlara büyük ceza geldi

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla “Adalet Bakanlığı ilgili bakan yardımcısı” ibaresi “Adalet Bakanlığı Müsteşarı” olarak değiştirildi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni asılsız yere meşgul edenlere il valileri tarafından 1.500 Türk Lirası, asılsız ihbarda bulunanlara ise olay yerine giden ekiplerce tutanakla tespit edilmesi halinde 15.000 Türk Lirası idari para cezası verilecek.