Ahşap Oymacılığıyla Gelir Sağlıyor

Mersinli Ahşap Oyma Sanatçısı Örsan Sami Şener Ürünlerini Satışa Sunuyor

Mersin’de yaşayan Örsan Sami Şener, hobi olarak başladığı ahşap oyma sanatını atölyeye çevirdiği evinde icra ederek ürünlerini satışa sunuyor.

38 yaşındaki Şener, Tarsus ilçesi Gülek Mahallesi’nde yaşayan bir çocuk babasıdır ve 2017 yılında ahşap oyma sanatına olan ilgisiyle kendisini geliştirmeye başlamıştır.

Evini atölyeye dönüştüren Şener, bıçaklar, bardaklar, fincanlar, tabaklar ve çeşitli ev ve süs eşyaları dahil olmak üzere ahşaptan ürünler üretmektedir.

Ürünlerini sergilemek amacıyla atölyesini ve sosyal medya hesaplarını kullanan Şener, zaman zaman yurt dışından da siparişler almaktadır ve kişiye özel hediyelik eşyalar da tasarlamaktadır.

Örsan Sami Şener, AA muhabirine verdiği demeçte, ahşap oyma sanatının zamanla tutkuya dönüştüğünü ve her geçen gün kendini geliştirdiğini belirtmiştir. Ayrıca, ustalardan dersler alarak yeteneğini ilerlettiğini söylemiştir.

Ahşap ürünlerini satarak gelir elde ettiğini ifade eden Şener, “Gerek yurt içinde gerekse yurt dışından talepler alıyorum. Birçok dizi ve film yapımcısına ürünlerimi gönderdim ve bu sayede çok sayıda insanla tanışma fırsatı buldum. Ahşapları sanata dönüştürmeye çalışıyorum ve her bir ağacın potansiyelini önceden görebiliyorum.” demiştir.

Related Posts

Çin’de Kamboçya ve Tayland Dışişleri Bakanları Görüştü

Wang Yi, Kamboçya ve Tayland dışişleri bakanlarıyla sınır anlaşmazlıklarını görüştü.

Avrupa kararını verdi: Zelenski’yi Trump’la yalnız bırakmayacaklar

Avrupalı liderler, Trump’la görüşecek olan Zelenski’ye destek için ABD’ye gitme kararı aldı.

O ilde baraj kurudu: Belediye 18 saat boyunca su kesintisi uygulayacak!

Uşak’a içme suyu sağlayan Küçükler Barajı tamamen kurudu. Belediye saat 16.00 ile 22.00 arasında su verileceği açıklandı. Böylece kente 18 saat su kesintisi uygulanacak.

Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan CHP’den İstifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) ayrılacağı iddia edilen Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, kişisel hırslar nedeniyle partiden istifa ettiğini açıkladı. Ercan, CHP içindeki tartışmalar ve uygulamaların demokrasiyle bağdaşmadığını ifade etti.

Galatasaray’ın gündemindeydi: Ederson kadroya alınmadı

Galatasaray’a transfer gündemde olan kaleci Ederson, Premier Lig maçının kadrosuna alınmadı.

TBMM Başkanvekili Celal Adan’dan ‘süreç’ açıklaması: Hedef, asırlık bir hayalin gerçeğe dönüşmesi!

“Terörsüz Türkiye’nin üçüncü farkı en önemlisidir. Bu defa süreci başlatan Bahçeli’nin şahsında Türk milliyetçileridir”