Erzincan’da Tefecilik Operasyonu

Erzincan’da tefecilik iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerince tefecilik iddiasıyla yapılan şikayetler üzerine çalışma başlatıldı. Teknik ve fiziki takip sonucu düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.Y. ve B.Y., tutuklanırken Ç.Y., adli kontrolle serbest bırakıldı. – ERZİNCAN

Related Posts

Tanınan iş insanı hayatını kaybetti!

Aydın’da eski Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, evinde ölü bulundu. 78 yaşındaki Akşit, 33 yıl başkanlık yapmış ve Aydınspor’un da başkanlığını üstlenmişti.

Devlet Bahçeli’den ‘belediyeler’ çıkışı: ‘Tartışmalar kesinkes sonlandırılmalı, soruşturmalar bir an evvel tamamlanmalı’

MHP lideri Devlet Bahçeli, belediyeleri hedef alan soruşturmalara ilişkin “Türkiye’nin ağırlaşan hukuki davalardan süratle kurtulması, sonuçta adaletin eksiksiz tecellisi sağlanmalıdır” diyerek “bir an evvel tamamlanmalı” çağrısı yaptı.

AB Yüksek Temsilcisi Kallas’tan ‘Gazze’ uyarısı: Her geçen saat daha tehlikeli hale geliyor

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, Gazze’deki duruma ilişkin açıklama yaptı. Kallas, AB’nin önceliklerinin insani destek sağlanması, STK’lerin erişimine izin verilmesi, derhal ateşkes sağlanması ve kalan esirlerin serbest bırakılması olduğunu ifade etti.

6 Şubat’ın vicdan azabı: Önce itiraf, sonra icraat… Google’ın hakkını Google’a vermek

Google, Temmuz ayının sonunda yaptığı açıklamada Android telefonlarda bulunan ‘Deprem Erken Uyarı Sistemi’nin, 6 Şubat depremlerinde ciddi şekilde başarısız olduğunu resmen kabul etti. Ardından, Balıkesir depremi oldu. Bu defa sistem tam çalıştı…

Mahmud Abbas ile Prens Selman ‘Filistin’i görüştü: Uluslararası dayanışma güçlendirilmeli

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Filistin’deki gelişmeleri ele aldı. Filistin Devleti’ni tanıyan ülke sayısını artırma çabalarına değinen Abbas, Filistin halkıyla uluslararası dayanışmanın güçlendirilmesini istedi.

Özgür Özel: Oturduğumuz her masada şehitlerimizin hakkını savunacağız

Özel, “Ülke için canını feda eden her bir şehidimizin hakkını, mirasını ve cesaretini sonuna kadar koruyup savunacağız.” dedi.