ABD yönetiminden vatandaşlarına uyarı: O ülkelere gitmeyin

ABD Yönetiminden Pakistan ve Hindistan’a Seyahat Uyarısı

ABD yönetimi, vatandaşlarına Pakistan ve Hindistan’a gitmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, iki nükleer gücün sınır hattında yaşanan saldırı iddiaları ve can kayıpları nedeniyle bölgede istikrarın ciddi şekilde zedelendiği belirtildi. Açıklamada, “Hindistan ve Pakistan arasındaki bu hassas süreçte, çatışmaların geniş çaplı bir güvenlik krizine dönüşme riski taşıdığı görülmektedir. Vatandaşlarımızın, zorunlu olmadıkça bu ülkelere seyahat etmekten kaçınmaları tavsiye edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

ABD yetkilileri, bölgedeki Amerikan vatandaşlarının da dikkatli olmaları ve gelişmeleri yakından takip ederek gerektiğinde diplomatik temsilciliklerle iletişime geçmeleri gerektiğini belirtti.

Related Posts

Özgür Özel’den İTO’ya ziyaret: ‘Çalışma umutlarımızı pekiştiren çok fazla şeyin olduğunu karşılıklı teyit ettik’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İTO ziyareti sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Özel, “Çok verimli, kıymetli ve geleceğe dönük olarak birlikte çalışma umutlarımızı pekiştiren, her iki kurumun da sorunların tespitinde ortaklaştığı, çözüm önerileri konusunda birlikte konuşabileceği çok fazla şeyin olduğunu karşılıklı teyit ettik” dedi.

Çimentocu şirketle mücadele eden köylülerin zafer sevinci

15 yıldır ormanlık ve tarım arazilerinin içinde çimento fabrikası kurulmaması için mücadele eden çevreci ve köylülere bir sevindirici haber CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Büyükşehir Belediyesi çimento fabrikasının bulunduğu bölgedeki imar planlarının yapılan itirazlara rağmen “İmar Planlarının İptalinin” kesinleştiğini açıkladı.

Trump yönetiminden beyaz mültecilere öncelik!

The New York Times gazetesinin ulaştığı belgeler ve yetkililere dayandırdığı haberine göre, ABD Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (HHS), Güney Afrika’daki beyaz azınlık grubu üyelerinin Washington Dulles Uluslararası Havalimanı’na gelişi için …

Panama: ABD ile askeri anlaşma yeniden müzakere edilmeyecek

Panama Devlet Başkanı Jose Raul Mulino, protestolara rağmen ABD askerlerine Panama’daki bazı tesislere erişim hakkı tanıyan askeri anlaşmayı yeniden müzakere etmeyeceğini açıkladı.

Almanya’dan sınırda sıkı denetim: 24 yaşındaki Türk vatandaşı ülkeye alınmadı

Almanya’dan sınırda sıkı denetim: 24 yaşındaki Türk vatandaşı ülkeye alınmadı

ABD’nin 28 büyük şehri batıyor

ABD’de yapılan yeni bir uydu radar araştırması, ülkenin en kalabalık 28 kentinde yer seviyesinin önemli ölçüde düştüğünü ortaya koydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir