Ankara’da önemli görüşme: DEM heyeti Bakan Tunç’la görüşüyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile DEM Parti heyeti arasında planlanan ancak Sırrı Süreyya Önder’in rahatsızlığı nedeniyle ertelenen görüşme bugün gerçekleşiyor.

İmralı süreci hakkında yapılan görüşme Adalet Bakanlığı’nda gerçekleşiyor.

Görüşmeye Bakan Tunç’un yanı sıra DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sezai Temelli de katılıyor.

DEM Parti, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

DEM Parti İmralı Heyeti geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.

Erdoğan ile yapılan görüşmenin ardından heyet, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile buluşacaktı.

Ancak bu buluşma, Sırrı Süreyya Önder’in kalp rahatsızlığı sebebiyle ertelendi.

“HASTA TUTUKLULARIN TALEPLERİ VAR”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dün akşam gerçekleşen 23 Nisan Resepsiyonu’na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, basın mensuplarının DEM Parti ile görüşme hakkındaki sorusunu yanıtladı.

Bakan Tunç, “Hasta tutuklular ve hükümlülerin talepleri olduğunu belirtiyorlar. Tüm bu konuları dinleyip değerlendireceğiz. Bizim amacımız terörsüz bir Türkiye. Terör sorunundan kurtulmak için çaba sarf ediyoruz. Bunu isteyen tüm Türkiye” şeklinde konuştu.

Related Posts

İstanbul Valiliği saat verip uyardı: İstanbul’da fırtınaya dikkat!

İstanbul’da yarın öğle saatlerinden itibaren poyraz etkili olacak. Fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarla birlikte hava daha soğuk hissedilecek. Fırtınanın salı gece saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Sancaktepe’de korkutan anlar: Binanın balkonu çöktü

İstanbul Sancaktepe’de 5 katlı metruk binanın en üst katında bulunan dairenin balkonu çöktü. Binanın 3 yıldır boş olduğu öğrenildi.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: PKK’nın bir an önce silah bırakmasını bekliyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  “YPG ile yönetim arasında imzalanan anlaşmanın hayat geçmesini bekliyoruz. PKK’nın örgüt olarak yapılan çağrıya yanıt vermesini, silah bırakmasını bekliyoruz” dedi.

Deniz Yücel, İmamoğlu için gitar çalıp şarkı söyledi

CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, İzmir Bornova’da Abide-i Hürriyet meydanı açılışında gitar çalıp tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için ‘Yiğidim Aslanım’ şarkısını söyledi.

Mahmut Tanal’dan ‘Kanal İstanbul’ tepkisi: ‘Ranttır, yalandır, talandır!’

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Kanal İstanbul’a ilişkin, “Bugün ‘Ya Kanal Ya İstanbul’ diyerek karşı durduğumuz; ranttır, talandır, yalandır” dedi.

Sahte dövizle alışveriş yapan turist sınır dışı edildi

Muğla’da sahte pound ile alışveriş yaptığı belirlenen İngiliz turist sınır dışı edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir