Sağlık Bakanlığı’ndan Sağlıklı Hayat Akademisi Projesi Başlatıldı

Sağlıklı Hayat Akademisi Projesi İle Sağlık Okuryazarlığı Artıyor

Türkiye genelinde sağlık okuryazarlığını artırmayı ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını yaygınlaştırmayı hedefleyen Sağlıklı Hayat Akademisi (SAHA) Projesi, 81 ilde eş zamanlı olarak uygulamaya konuldu. Projenin ilk eğitimi, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından verildi.

Erzurum’da ise İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir tarafından Şükrüpaşa Sağlıklı Hayat Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen eğitimler, kent genelindeki Yıldızkent, Solakzade, Ceylanoğlu, Şükrüpaşa ve Aziziye Sağlıklı Hayat Merkezlerinde ücretsiz olarak sunulmaya başlandı.

Proje kapsamında, vatandaşlara kronik hastalıklardan korunma, kanser taramaları, akılcı ilaç kullanımı gibi konularda eğitimler verilerek danışmanlık ve bilgilendirme hizmetleri sağlanacak. Eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılara katılım belgesi verilecek.

SAHA Projesi, toplumun sağlık bilincini güçlendirmeyi ve sağlıklı yaşam kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlıyor. – ERZURUM

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

AÖF final sınavı giriş yerleri belli oldu mu? AÖF final sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AÖF final sınavları ne zaman?

Açıköğretim Fakültesi final sınavları için geri sayım. 2024-2025 Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavlarına kısa bir süre kala sınava katılacak olan adaylar sınav giriş yeri sorgulanıyor. Peki, AÖF final sınavı giriş yerleri belli oldu mu? AÖF final sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AÖF final sınavları ne zaman?

AGS başvuruları başladı mı? AGS başvurusu nasıl yapılır, AGS ücreti ne kadar?

AGS başvuru tarihleri ÖSYM sınav takvimi ile belli oldu. Peki, AGS başvuruları başladı mı? AGS başvurusu nasıl yapılır, AGS ücreti ne kadar?

CHP’nin Beyazıt mitinginde görünen kulede yanan ışığın anlamı ne?

CHP’nin Beyazıt mitinginde görünen kulede yanan ışığın anlamı ne?

Emir Abi’nin hedefi net: Bugünün sağlam adımlarıyla yarının eğitim üssünü kuruyoruz

Gaziosmanpaşa’daki Sınav Eğitim Kurumları’nın kurucusu eğitim girişimcisi Emir Abi, eğitime dair hayallerini Yeni Şafak’a anlattı. “Eğitim benim için sadece bir sektör değil, toplumun geleceğini inşa eden temel bir alandır.” dedi.

Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ne zaman başlıyor?

Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ne zaman başlıyor?

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu, Süreyya Operası’nda konser verdi

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu, Süreyya Operası’nda konser verdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir