Edirne’de Miraç Kandili Kutlaması

Edirne Belediyesi Miraç Kandili’ni Kutladı, Vatandaşlara Kandil Simidi Dağıttı

Edirne Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıtarak güzel bir jestte bulundu. Saraçlar Caddesi’nde kurulan standa gelen Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunarak birlikte kandillerini kutladı.

Kandil simidi dağıtımına Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu da katıldı. Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada Zübeyde Hanım Parkı’ndaki düzenleme çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi. Parkta vatandaşların ihtiyaçlarına uygun güzel bir yeşil alan oluşturulacağını ve burada kurulacak büfeden hizmet verileceğini vurguladı.

Edirne Otogarı ile ilgili yapılan çalışmalardan da bahseden Akın, “Edirne’de şehrimize yakışan, mevzuata uygun bir işletme modeliyle otogarı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Akın ayrıca Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası Yakup Çalık’ın tedavi masraflarını karşılamak için başlatılan yardım kampanyası standını ziyaret etti. Yardım yemeği düzenlendiğini ve kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Related Posts

Vatikan’da yeni papa için seçim bugün başlıyor

Vatikan’da Katolik Kilisesi’nin yeni papasını belirlemek için seçim (Konklav) bugün başlıyor. Bu seçim, son yarım yüzyılın en belirsiz ve dramatik Konklav’ı olarak nitelendiriliyor.

Artık kapıya kadar geliyorlar! Bakanlık adı verip dolandırmaya başladılar

İstanbul Avcılar’da bazı binalara girerek kendilerini İçişleri Bakanlığı görevlisi olarak tanıtan kişilerin, kimlik bilgisi toplayıp sahte makbuzla bağış adı altında para aldıkları ortaya çıktı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul’un göbeğinde silahlı saldırı: Otomobile kurşun yağdırdılar

İstanbul’da park yerinden çıkan otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu 1 kişi yaralandı.

Ankara’da sürpriz Cumhur zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli’yi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapıda karşıladı. İki lider daha sonra yüz yüze görüşme için Bahçeli’nin konutuna geçti.

YÖK ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında işbirliği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar işbirliği protokolü imzaladı. YÖK Başkanı Özvar, protokolle iki kurumun şiddetle mücadeleden kadın ve engelli bireylerin yükseköğretime erişimine, sosyal hizmet projelerinden akademiye geniş yelpazede işbirliği yapacağını belirtti.

Almanya’da Friedrich Merz ilk turda başbakan seçilemedi

Almanya’da Friedrich Merz ilk turda başbakan seçilemedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir