Pazarda uyuşturucu ticareti

İstanbul’da Halk Pazarında Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 Ocak’ta Esenler, Menderes Mahallesi’ndeki halk pazarında meyve sebze satışı yapan M.G’nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti.

Ekipler, M.G. ile alıcı oldukları iddia edilen Y.K. ve A.A’yı gözaltına aldı.

M.G’nin meyve-sebze tezgahında yapılan aramada, domateslerin arasına gizlenmiş yaklaşık 12 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis, suçtan elde edildiği değerlendirilen 8 bin 815 lira ve şüphelinin cep telefonuna da el koydu.

TUTUKLANDI

Emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.G. “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti” suçundan tutuklanırken, Y.K. ve A.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Soykırım finansörü ABD’den İsrail’e 510 milyon dolarlık mühimmat

ABD Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de soykırım yapan terör devleti İsrail’e 510 milyon dolarlık mühimmat güdüm paketi ve ilgili destek ekipmanlarının satışı için onay verdi.

Erkan Baş’tan açıklama: TİP, NATO Kürecik Radar Üssü’ne yürüyecek

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, bugün NATO Kürecik Üssü’ne yürüyeceklerini duyurdu.

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.

Alanya’da 8 yıl cezası olan firari yakalandı

Alanya’da 8 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs ekipler tarafından yakalandı

Havalimanı’nda kuşku üzerine sırt çantası kontrol edilen 7 yaşındaki çocuk şoke etti

Afrika’daki havalimanında şoke eden olay: 6 yaşındaki çocuk uyuşturucu kuryesi olarak kullanıldı, 7 kişi tutuklandı

Didim’de yangın çıktı: Evlere doğru ilerliyor!

Didim’de makilik alandaki yangın ormana ve evlere doğru yöneldi.