Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Nail Bodur adlı Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli, sabah saatlerinde evden çıkmayınca endişe yarattı. Yakınları ve akrabaları, evin kapısını çalmalarına rağmen Bodur’dan cevap alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri tarafından eve yapılan kontrolde, içeride yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit edildi. Bodur ise sobanın yakınındaki yatakta hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede maalesef Nail Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yaşanan trajik olayın detaylarını netleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

Erdoğan’dan bayram mesajı: ‘Bataklık, yolsuz, vizyonsuz, beceriksiz’

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin teşkilatlarına gönderdiği bayram mesajında CHP’ye yönelik sert ifadeler kullandı. Erdoğan, özellikle CHP’li belediyeleri hedef aldığı açıklamasında, muhalefeti yönetim becerisi ve etik konularında ağır şekilde eleştirdi.

Ünlü makarna markası raflardan toplatılıyor: Tüketmeyin

Avrupa Birliği, Barilla’nın tam buğday makarnasındaki yüksek kurşun seviyesi nedeniyle tüketicilere uyarıda bulundu. Almanya’da geri çağırma başlatıldı, yetkililer riskin kaynağını araştırıyor.

Erzurumlu doktordan nişanlısına kurbanlık koç hediyesi

Erzurum’da görev yapan bir doktor, Kurban Bayramı öncesinde nişanlısına kurbanlık koç hediye etti.

AKP’nin ağır topları bir bir isyan ediyor: Bülent Arınç’tan Numan Kurtulmuş’a açık mektup

Aralarında AKP’nin kurucu isimlerinin de bulunduğu 19 ismin ‘Adalet’ çağrısı yapmasının ardından bu kez de eski TBMM Başkanlarından Bülent Arınç, yeniden TBMM Başkanı seçilen Numan Kurtulmuş’a açık bir mektup yazdı.

Minibüsü seyir halindeyken alev aldı; o anlar kamerada

Antalya’da seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselen belediyeye ait minibüs bir anda alev topuna döndü. Yangına müdahale etmeye çalışan sürücü yaralanırken, içinde yolcu bulunmayan araç dakikalar içinde hurdaya döndü. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Dünyaca ünlü makarnada kurşun tespit edildi: Kurşun sağlığa zararlı mı?

Dünyaca ünlü makarna üreticisi Barilla, bir ürün partisinde aşırı kurşun tespit edilmesi üzerine tam buğday makarnasını piyasadan çekme kararı aldı. Geri çağırma kararının ‘Tam Buğdaylı Penne Rigate Integrale’ ürününü kapsadığı, Almanya ve İsviçre’de satışta olduğu belirtildi.